'Spiegeltijd' in Scagon Theater

  Nieuws
Kirsten Benschop. (Foto: aangeleverd)
Kirsten Benschop. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Kirsten Benschop speelt zondag 25 februari haar theatervoorstelling ’Spiegeltijd' in het Scagon Theater in M18 aan Torenstraat 1b in Schagen. Aanvang 15.00 uur. Entree € 10,00.
De voorstelling ’Spiegeltijd’ is gebaseerd op de debuutroman van Benschop. In deze boeiende voorstelling worden hoofdpersonen opgevoerd met verhalen over het leven zelf. Een bijzondere reeks vraaggesprekken volgt. Zingeving en spiritualiteit spelen hierin een belangrijke rol.
In ’Spiegeltijd’ ontmoeten twee werelden elkaar in een spannende mengeling van surrealisme en hedendaagse werkelijkheid. Met hierin herkenbare levensvragen. Zinzoekend en zingevend, van verlies naar vrijheid. In een unieke mix van acteren, vertellen en zingen brengt Benschop haar verhaal met actuele thema’s op een heldere en toegankelijke manier.
Na afloop van de voorstelling neemt Benschop uitgebreid de tijd om eventuele vragen over de voorstelling te beantwoorden. Het boek ’Spiegeltijd’ is dan te koop en is er gelegenheid het door de schrijfster te laten signeren. Zie ook: www.kirstenbenschop.nl

Meer berichten