Inschrijving Polderskampioenschap Libre 2018

  Nieuws
De finalisten van vorig jaar met v.l.n.r. Adrie Glas, Jurgen Wagenaar, Niek de Waard en Klaas Wiersma. (Foto: aangeleverd)
De finalisten van vorig jaar met v.l.n.r. Adrie Glas, Jurgen Wagenaar, Niek de Waard en Klaas Wiersma. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BREEZAND - Het jaarlijks terugkerend Polderskampioenschap libre wordt dit jaar van 20 tot en met 24 maart georganiseerd in de grote zaal van Bloemenlust in Breezand. Het wordt de 26e editie van dit toernooi. Uitbater Jan Veldmande van Bloemenlust is erg blij dat het toernooi ook dit jaar bij hem plaatsvindt en is er op gebrand om er een gezellige week van te maken.
De organisatie (Wil Loeters en Jan van Kampen) is alweer een poosje aan het werk en heeft al aardig wat inschrijvingen binnen. Flyers hangen her en der in de biljartzalen. Maandag 19 maart worden in de grote zaal van Bloemenlust vier biljarts geplaatst door Meijlink uit de Goorn. In de dagen erna worden met veel fanatisme en plezier de poules gespeeld om een plaats te behalen voor de zaterdagavondfinale. De winnaar van 2017 Adrie Glas heeft zich natuurlijk al ingeschreven om zijn titel te verdedigen en te proberen deze voor de tweede keer binnen te halen. De organisatie nodigt een ieder graag uit om zich in te schrijven voor dit gezellige toernooi. Inschrijven is mogelijk bij Bloemenlust te Breezand en ’t Ouwe Veer Anna Paulowna. Ook kunnen belangstellenden via de website www.polderskampioenschaplibre.nl een inschrijfformulier invullen. De voorrondes worden gespeeld op dinsdag en donderdag en op de woensdag en vrijdag. De finales vinden plaats op de zaterdagavond. Voor deelname aan dit toernooi is lidmaatschap van een club en/of biljartbond niet vereist. De organisatie zorgt ervoor dat alle deelnemers voor 20 maart een programma boekje ontvangen met de richttijden van de wedstrijden.
Voor vragen kan men terecht op de website of even contact opnemen met Wil Loeters via telefoonnummer 06 28656956 .

Meer berichten