Schager Compliment Stichting Jb.Bregmantoernooi

  Nieuws

'T ZAND - Wethouder Ben Blonk reikte zondag 11 maart het Compliment van Schagen uit aan de Stichting Jb.Bregmantournooi én aan Piet Zomerdijk. Dit gebeurde in De Jonge Prins in ’t Zand.
Het Jb.Bregmantournooi is al jaren een begrip in de Zijpe. In 1978 was wijlen de heer Bregman een van de oprichters van dit biljarttoernooi voor ouderen in de Zijpe. Hij werkte er een jaar aan om voldoende deelnemers te vinden en in 1979 werd het eerste toernooi georganiseerd. Na het overlijden van de heer Bregman in 1980, besloot het bestuur dat het toernooi de naam Jb. Bregman moest krijgen. Op 19 juni 1985 werd de Stichting Jb. Bregmantoernooi opgericht.
Zomerdijk ontving het Compliment van Schagen voor zijn inzet van de afgelopen 20 jaar als voorzitter van het toernooi. Zomerdijk is 33 jaar lid geweest van het stichtingsbestuur waarvan 20 jaar als voorzitter. Het is mede aan zijn inzet te danken dat het toernooi ieder jaar groter wordt én een succes is. Dit jaar is Zomerdijk voor het laatst de voorzitter, hij gaat stoppen na het toernooi.

Meer berichten