Muzikale High Tea

  Nieuws
Koor Octavia. (Foto: aangeleverd)
Koor Octavia. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ANNA PAULOWNA - Koor Octavia geeft zondag 22 april een muzikale High Tea in de voormalige Hervormde kerk in Anna Paulowna. Aanvang 14.30 uur. Bij de prijs van een toegangskaart zijn de hapjes en drankjes inbegrepen.
Onder leiding van dirigent Arwin Kluft en met de begeleiding van pianist Gert-Jan Weel zijn diverse nieuwe nummers ingestudeerd. Voor de pauze worden nummers als 'Anthem', 'Sentimental Journey' en 'The Rhythm of life' ten gehore gebracht. In de lange pauze worden de High Tea hapjes en opnieuw koffie en thee geserveerd. Na de pauze komen onder andere 'All aboard' en 'Away from the roll of the sea' voorbij. Tijdens 'Les Miserables' zullen enkele solisten van het koor te horen zijn.
Voor de gelegenheid zijn er kleine zitjes gecreëerd, waardoor het aantal plaatsen beperkt is tot 75 personen. Diverse koorleden hebben de hapjes verzorgd en voor het uitserveren is een beroep gedaan op ervaren krachten. De kerk is in voorjaarssfeer aangekleed.
Kaarten kosten € 12,50, inclusief hapjes en koffie of thee, en kunnen besteld worden bij Toos Baars: toos.baars@quicknet.nl of tel. 0223-532174. Zie voor meer informatie: www.koor-octavia.nl

Meer berichten