Bejo Zaden schenkt zaadpakketten

  Nieuws
Medewerkers van de Zorgboerderij Blij op de Boerderij ontvangen hun zaadpakket uit handen van Ronald Tesselaar van Bejo Zaden bv. (Foto: Hans Groen)
Medewerkers van de Zorgboerderij Blij op de Boerderij ontvangen hun zaadpakket uit handen van Ronald Tesselaar van Bejo Zaden bv. (Foto: Hans Groen) (rodi.nl)

WARMENHUIZEN - De Schager Uitdaging vervult wensen van maatschappelijke organisaties uit de gemeente Schagen met de hulp van het bedrijfsleven uit die plaats. Daarbij gaat het vooral om spullen en advies, het gaat nooit om geld.
Door: Hans Groen
Tijdens de laatst gehouden Beursvloer in 'de Ondernemerscentrale' in Tuitjenhorn in november 2017 werden veel matches afgesloten, met name Bejo Zaden uit Warmenhuizen kon op veel belangstelling rekenen. Dat resulteerde in het overhandigen van een uitgebreid pakket groentezaden aan de Regenboogschool, Zorgboerderij Blij op de Boerderij en de Factorie van Wonen plus Welzijn.
Het pakket bevat elf verschillende groenten, waaronder rode biet, ui, bleekselderij, wortel, broccoli, boeren- en rodekool. Daar kunnen de ontvangers een tijd mee vooruit, het rode bietenzaad is goed voor 50.000 plantjes! Gelukkig hoeft niet al het zaad in één keer gezaaid te worden, bij de juiste opslag blijft het zaad zeker 2 tot 4 jaar in goede conditie.
Het spreekt voor zich dat de mensen van de Regenboogschool, de zorgboerderij en de Factorie uitermate blij zijn met deze gulle Bejo-gift, die dankzij bemiddeling door de Schager Uitdaging tot stand kwam. En nu maar hopen op een rijke oogst!

Meer berichten