'Picknick op het Slagveld'

  Nieuws
Klaproos. (Foto: aangeleverd)
Klaproos. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - De vrije productie ’Picknick op het Slagveld’ wordt zondag 22 april gespeeld in het Scagon Theater in M18 aan Torenstraat 1b in Schagen.
In een oorlog is het belangrijk de vijand te herkennen. Want, zonder vijand wordt de oorlog nogal belachelijk. ’Picknick op het Slagveld’ is een vrije productie onder regie van Jeanne Krijgsman, uitgevoerd in nauwe samenwerking met de Balletschool Schagen (Pardans).
De voorstelling is losjes gebaseerd op het absurdistisch theaterstuk Picknick op het Slagveld van Fernando Arrabal, aangevuld met teksten van overwegend Nederlandse auteurs als Bertus Aafjes, Jules Deelder, Geert Mak, Annie M.G. Schmidt en Marguerite Duras.
Speeldata: zondag 22 en zondag 29 april om 15.00 uur, vrijdag 4 mei om 20.30 uur (uitsluitend theatervoorstelling, in aansluiting op Dodenherdenking), zaterdag 5 mei om 20.15 uur. Entree € 10,00 (voorstelling vrijdag 4 mei € 5,00). Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop op www.scgaontheater.nl of aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.

Meer berichten