Expeditie Juttersgeluk

  Nieuws
Doe mee aan Expeditie Juttersgeluk. (Foto: aangeleverd)
Doe mee aan Expeditie Juttersgeluk. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SINT MAARTENSZEE - Expeditie Juttersgeluk gaat van woensdag 16 tot en met donderdag 31 mei alle Noordzeestranden schoonmaken samen met mensen voor wie een gewone baan niet zo gewoon. Woensdag 23 mei komen ze langs in de gemeente Schagen.
Van 10.00 tot 12.00 uur kan men gratis deelnemen aan de etappe. Deelnemers worden ontvangen met koffie en taart in een paviljoen op het strand van Sint Maartenszee. Juttersgeluk legt uit hoe afval op het strand te herkennen valt en hoe men het veilig opraapt. Daarna start de etappe van ongeveer een uur: een ware ontdekkingstocht. Het afval wordt door de jutters meegenomen zodat er een schoon strand achterblijft. Individueel of met een groep aanmelden kan via www.juttersgeluk.nl/direct-aanmelden/
Expeditie Juttersgeluk is speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder goed meekomen in de maatschappij. Bijvoorbeeld als men van een WLZ of WMO voorziening gebruikmaakt of onder de participatiewet valt. Ook vrijwilligers, mantelzorgers, begeleiders en zorgverleners, zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden! Deelname is gratis, maar deelnemers moeten zelf voor vervoer naar het startpunt van de etappe zorgen.

Meer berichten