Fancy Fair

  Nieuws

SCHAGEN - Basisschool de Keerkring houdt vrijdag 18 mei een Fancy Fair van 17.00 tot 20.00 uur aan Kastanjestraat 1 in Schagen. Iedere groep heeft zich de afgelopen weken verdiept in het thema Kunst. In de lokalen laten de leerlingen zien hoe zij op bijzondere wijze invulling hebben gegeven aan het thema.
Verder kan men bij de verschillende kramen zelfgemaakte producten kopen of deelnemen aan spelletjes. In de Kuil kan men genieten van luxe belegde broodjes, heerlijke taarten en uiteraard lekker drinken. Buiten is er ook voldoende te beleven. Er komt een grote stormbaan en wie dat wil kan even pauze nemen met een patatje, snack en een ijsje als toetje.
Van de opbrengst gaat 50 procent naar Stichting Schoolhulp TOGO. Het doel van deze stichting is om gratis onderwijs te geven aan kinderen en vrouwen in een achterstandspositie. Om ze te helpen een zelfstandig en volwaardig burger te zijn zodat ze deel kunnen nemen aan de maatschappij. Kijk voor meer informatie op www.schoolhulptogo.nl of www.keerkring-schagen.nl

Meer berichten