Waarland Inline Skate cup

  Nieuws

WAARLAND - Noordkop Skating en IJsclub Waarland organiseren maandag 21 mei het NK inline skaten. Met het oog op het WK deze zomer in Gelderland wordt de volledige nationale top verwacht. Het programma begint om 9.30 uur met de Masters Dames en Heren over 42 kilometer.
Na twee succesvolle marathonwedstrijden in 2016 en 2017 liet de KNSB weten het NK graag in Waarland te houden. Het snelle parcours, enthousiasme van de Waarlanders en de combinatie van nationale top en een Elfstedentocht voor de jeugd zijn ingrediënten voor een succesvol recept. In 2016 bonden bronzen Olympiërs Koen Verweij en Irene Schouten de skeelers onder, in 2017 wonnen Berber Vonk en Marcel van der Ham.
Vele Waarlandse sponsoren stellen de organisatie weer in staat om naast Nederlands snelste skeeleraars ook de jeugd weer te enthousiasmeren voor het skeeleren. Bij de Mini-Elfstedentocht kunnen zij namelijk hun rugzakken vullen met allerlei lekkers. Inschrijven voor de Mini-Elfstedentocht kan op: www.waarlandinlineskatecup.nl

Meer berichten