Deckchairs in Scagon Theater

  Nieuws
Fa. Buur speelt Deckchairs in het Scago Theater. (Foto: aangeleverd)
Fa. Buur speelt Deckchairs in het Scago Theater. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Fa. Buur brengt zaterdag 19 mei de voorstelling Deckchairs in het Scagon Theater aan Torenstraat 1a in Schagen. Een avondvullende voorstelling waarin twee strandstoelen centraal staan. In vijf verschillende eenakters maakt het publiek kennis met verschillende karakters, ieder met hun eigen verhaal. Aanvang 20.15 uur.
In Winkelen hebben twee welgestelde winkelverslaafde dames een nogal verrassend geheim. Jong verwelkt is een hartverscheurend relaas van een tot ondergang gedoemde moeder/dochter relatie. Dansers analyseert op een geestige manier het danswereldje van twee frivole weduwen. Late vorst is een drama waarin twee vriendinnen rouwen om Robin. Hondjes is een vrolijk verhaal over twee zeer verschillende types hondeneigenaren.
Fa. Buur is een theatergezelschap bestaande uit Sylvia Appelman en Daniëlle Kenter. Twee dames die heel wat theaterkilometers hebben gemaakt in verschillende producties. In 2015 zijn ze een nieuwe weg ingeslagen onder de naam Fa. Buur. Na hun vorige voorstelling Hexen, geschreven door Youp van ’t Hek, zijn ze nu klaar voor hun tweede productie Deckchairs. Kaarten zijn te reserveren via www.theaterscagon.nl of te verkrijgen aan de zaal.

Meer berichten