PIN automaat zeer welkom

Nieuws
Sonja Fledderman (l) en Amber Bakker overhandigen het nieuwe PIN apparaat aan Klaas van Diepen van Molen 'de Hoop'. (Foto: Jolanda Jacobs Fotografie)
Sonja Fledderman (l) en Amber Bakker overhandigen het nieuwe PIN apparaat aan Klaas van Diepen van Molen 'de Hoop'. (Foto: Jolanda Jacobs Fotografie) rodi.nl

SCHAGEN - Op de laatstgehouden Maatschappelijke Beursvloer van de Schager Uitdaging in november 2017 werden veel matches gesloten, onder andere die tussen de Rabobank Kop van Noord-Holland en de Stichting tot Behoud Van de Molen van Zeeman.

Door: Hans Groen

Deze Stichting beheert molen ‘de Hoop’ in ’t Zand. Ze waren naar de Beursvloer gekomen om te zien of er een kassasysteem of iets in die trant te verkrijgen was. Ze kwamen in contact met de Rabobank Kop van Noord-Holland, die aanbood om een moderne Pin automaat ter beschikking te stellen. En zo werd het zo gewenste betaalapparaat woensdag 23 mei overhandigd door Amber Bakker en Sonja Fledderman aan Klaas van Diepen van de Stichting.

Rondom de molen, die dateert uit 1631, wemelt het van de activiteiten. Zo zijn er 14 camperplaatsen aangelegd met alle moderne voorzieningen (óók wifi!), is er een winkeltje waar tal van (streek-) producten gekocht kunnen worden en waar tevens wat gedronken kan worden. Ook de molen zelf is te bezichtigen, kortom, heel veel activiteiten waarbij het nieuwe apparaat zeer welkom is. Vooral dankzij de mogelijkheid om contactloos te betalen.