Baltic Sea Rally

  Nieuws
Team Gouwenberg doet mee aan de Baltic Sea Rally ten behoeve van Dierenopvang Schagen-Hollands Kroon. (Foto: aangeleverd)
Team Gouwenberg doet mee aan de Baltic Sea Rally ten behoeve van Dierenopvang Schagen-Hollands Kroon. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Een team van Gouwenberg Containers uit Schagen vertrekt donderdag 7 juni voor een avontuurlijke reis van 8500 kilometer. Tijdens de Baltic Sea Rally gaan zij elf landen rondom de Baltische Zee doorkruisen, zonder gebruik te maken van snelwegen én navigatie. Het komt dus aan op ouderwets navigeren met een kaart en behulp van de lokale bevolking.
Aan deze rally hangt een sponsordoel en het team uit de Magnusveste heeft gekozen om de Dierenopvang Schagen-Hollands Kroon te steunen. Dit omdat zij vinden dat deze stichting ongelofelijk veel goed werk verricht om verwaarloosde, gewonde en oude dieren te helpen. Het volledige sponsorgeld wat wordt opgehaald gaat naar de Dierenopvang. De rally zelf wordt gefinancierd door Team Gouwenberg.
Dierenopvang Schagen-Hollands Kroon is een zelfstandige stichting die jaarlijks honderden dieren opvangt en vervoerd met de dierenambulance. Zij geven de dieren opvang, medische zorg en een nieuw warm thuis. Daar is veel geld voor nodig en het team uit Schagen hoopt hiermee een steentje te kunnen bijdragen. Meer informatie is te vinden op: www.balticrally.nl . Een sponsorbijdrage kan worden gestort op NL04ABNA 0569 4633 35 onder vermelding van Baltic Sea Rally.

Meer berichten