Scholierenveldloop Schagen

  Nieuws
(Foto: Team Sportservice Schagen)
(Foto: Team Sportservice Schagen) (rodi.nl)

SCHAGEN - Team Sportservice Schagen organiseert woensdag 4 juli samen met atletiekvereniging TAS ’82 een scholierenveldloop en atletiek driekamp. Voor de scholierenveldloop kunnen alle basisschoolleerlingen uit de regio ‘Schagen’ zich inschrijven.
Woensdagmiddag 4 juli is er op de atletiekbaan van TAS ’82 in Schagen een Scholierenveldloop. De scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij plezier en volhouden voorop staat. De loop voor groep 3 tot en met 8 is ongeveer 1000 meter lang, waarbij het parcours uitgezet wordt op en rondom de atletiekbaan van Schagen. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt er een kortere route uitgezet.
De vierkamp bestaat uit: Verspringen, kogelstoten, sprint en de veldloop. De scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, waarbij jongens en meisjes apart starten. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 15.00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 17.00 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste drie lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor het meedoen aan de scholierenveldloop een herinnering.
Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met inschrijfformulieren. Het is mogelijk om in te schrijven tot donderdag 21 juni. Inschrijven kan via: www.teamsportservice.nl/schagen.

Meer berichten