Projectinformatiebord Dirkshorn onthuld

  Nieuws
Hans Tesselaar, voorzitter Dorpsraad, en wethouder Hans Heddes na de onthulling van het projectinformatiebord in Dirkshorn. (Foto: gemeente Schagen)
Hans Tesselaar, voorzitter Dorpsraad, en wethouder Hans Heddes na de onthulling van het projectinformatiebord in Dirkshorn. (Foto: gemeente Schagen) (rodi.nl)

DIRKSHORN - Wethouder Hans Heddes, gemeente Schagen, en Hans Tesselaar, voorzitter van de Dorpsraad, onthulden donderdag 7 juni het projectinformatiebord in Dirkshorn. Dit was een officieel moment voordat de werkzaamheden ten behoeve van de herinrichting in Dirkshorn starten.
Bij deze bijzondere handeling waren verschillende inwoners van Dirkshorn, medewerkers van gemeente Schagen en de aannemer KWS aanwezig. Wethouder Heddes; “Ik ben blij is met de herinrichting van dit mooie dorp. Ik heb er alle vertrouwen in dat Dirkshorn straks een mooi en duurzaam veilig ingericht centrum rijker is.”
Samen met de bewonersgroep en de dorpsraad Dirkshorn heeft gemeente Schagen verschillende onderwerpen uit het leefbaarheidsplan Dirkshorn – Groenveld – Stroet uitgewerkt voor het dorp Dirkshorn. Voor zowel Dorpsstraat, Havenstraat, Voorpolderweg en Ruimtevaartbuurt is een nieuwe inrichting gemaakt. De werkzaamheden zijn maandag 11 juni van start gegaan en worden gefaseerd uitgevoerd. De voortgang van de uitvoering is te volgen via: www.schagen.nl/dirkshorn.

Meer berichten