Donatie De Ronde Tafel aan Team Sportservice Schagen

  Nieuws
De Ronde Tafel doneert tweeduizend euro aan Team Sportservice Schagen. (Foto: Team Sportservice Schagen)
De Ronde Tafel doneert tweeduizend euro aan Team Sportservice Schagen. (Foto: Team Sportservice Schagen) (rodi.nl)

SCHAGEN - Team Sportservice Schagen heeft onlangs € 2.000,- ontvangen van de mannen van De Ronde Tafel Schagen. Team Sportservice Schagen is één van de goede doelen die gesteund werden met de opbrengst van het jaarlijks terugkerende benefietactie van De Ronde Tafel. Het bedrag zal besteed worden aan zogenaamde beweegkisten die ingezet zullen worden in het onderwijs.


De Ronde Tafel is een Rotarynetwerk en bestaat uit jonge ondernemers tot 40 jaar uit Schagen en omgeving. Elk jaar met Koningsnacht en Koningsdag organiseren zij ludieke acties waarmee geld wordt opgehaald voor het goede doel. Team Sportservice Schagen, als één van deze goede doelen, wil De Ronde Tafel bedanken voor de bijdrage die zij heeft ontvangen.
Team Sportservice Schagen heeft een hele goede bestemming voor het geld. Er zullen verschillende beweegkisten worden aangeschaft om de pauzesport in het onderwijs uitdagender en afwisselender te maken. De kisten hebben verschillende thema’s onder andere jongleren, evenwichtspelen, slagspelen en balsporten.
Het is niet de eerste keer dat Team Sportservice Schagen een bijdrage van De Ronde Tafel heeft mogen ontvangen. Vorig jaar is er ook € 2.000,- gedoneerd. Dat bedrag is toen gestoken in onderhoud en aanschaf van materiaal om te kunnen skaten. Zo zijn er skates, helmen en beschermers aangeschaft en is bestaand materiaal opgeknapt. Hierdoor kan Team Sportservice Schagen nu ook skateclinics aanbieden.
Interesse om met de klas te leren skaten? Neem contact op met Team Sportservice Schagen: schagen@teamsportservice.nl of tel. 0224 - 214774. Kijk voor meer informatie op: //jouw.teamsportservice.nl/schagen/project/skateclinics/

Meer berichten