Schagen FM

  Nieuws
Kees Takken. (Foto: aangeleverd)
Kees Takken. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - In het programma 'Met de deur Open' is zondag 22 juli Kees Takken uit Schagen te gast op Schagen FM. Takken ging op 17-jarige leeftijd naar de Politieschool in Amsterdam om vervolgens als agent aan de slag te gaan in Den Helder. In 2000 werd hij politievoorlichter in Den Helder, waarna hij in 2005 verkaste naar de afdeling Communicatie van de Politie Noord-Holland Noord in Alkmaar.
Doordat Takken in 2012 een gescheurde thorax-aorta kreeg, gevolgd door een hersenbloeding kon hij geen betaald werk meer doen. Inmiddels vult hij zijn dagen met zingen in shantykoor 't Scheepstuygh waar hij ook secretaris is, speelt hij Petanque bij PON in Schagen en verzorgt daar de Website en de PR en hij schildert.
Presentator Kitty Mertz praat met Kees Takken over zijn leven, werk en hobby's. De muziek die tijdens het programma is te horen, is de keuze van de gast en de techniek is in handen van Peter Pronk.
'Met de deur Open' is van 10.00 - 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12, digitaal via kanaal 40 en KPN televisie 122 en KPN radio 1122.

Meer berichten