Schagen FM

  Nieuws
Harriët van Domselaar. (Foto: aangeleverd)
Harriët van Domselaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - In het programma 'Met de deur Open' op radio Schagen FM is zondag 29 juli Harriët van Domselaar uit Callantsoog te gast.
Op 58-jarige leeftijd was zij ook al eens te gast. Onlangs werd zij 70 en dat lijkt een mooi moment om weer even bij te praten. Geboren en getogen in Haarlem verhuisde zij in 1970 naar Sint Maartensbrug om daar voor de klas te gaan staan. Jaren later ging zij fulltime werken als journaliste bij het Noord-Hollands Dagblad.
Presentator Kitty Mertz praat met Ban Domselaar over haar werk, leven en wat zich daarin de afgelopen twaalf jaar heeft afgespeeld waarbij ook de politiek en haar nieuwe taak in de Ledenraad van BNN/VARA ter sprake zullen komen.
De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Harriët en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven. 'Met de deur Open' is van 10.00 - 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12, digitaal via kanaal 40, via KPN televisie 1422 en KPN radio 1122 en via www.schagenfm.nl onder het knopje 'luister live'.

Meer berichten