'Met de deur Open'

  Nieuws
Angie Nephews. (Foto: aangeleverd)
Angie Nephews. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - In het programma ´Met de deur Open' is zondag 12 augustus Angie Nephews te gast bij Schagen FM. Angie zong al op 17-jarige leeftijd in een bruiloftsband The Flying Arrows, die zijn oorsprong heeft in de jaren '60. Rond haar 25e zong ze in een popkoor in Akmaar.
Inmiddels is ze volop bezig aan nieuwe uitdagingen wat inmiddels heeft geresulteerd in de samenwerking met Leo van der Fluit van Stand by Productions en Kees de Groot waarmee zij haar debuutsingle heeft gemaakt ´Wat ben ik waard´. De bijbehorende videoclip heeft zij zelf geregisseerd.
Daarnaast heeft zij zo´n vijftien jaar bij de politie gewerkt en heeft nu een baan als gastvrouw op de trein waar zij zich helemaal in kan vinden. Presentator Kitty Mertz praat met Angie over haar leven, werk en de muziek. De muziek die in het programma is te horen is de keuze van Angie Nephews en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.
´Met de deur Open´ is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12 plus, digitaal via kanaal 40, KPN televisie 1422 en KPN radio1122.

Meer berichten