Friese tonen in Oude Ursulakerk

  Nieuws

WARMENHUIZEN - In de Oude Ursulakerk vindt zondag 12 augustus een zomerinloopconcert plaats in Warmenhuizen. Sebastiaan Schippers speelt op beide orgels en de vleugel. Hij krijgt hierbij ondersteuning van trombonist Joël Hofman uit Friesland. Aanvang 14.00 uur. De entreeprijs voor het concert inclusief expositie is € 5,-.
Op het programma staan werken van klassieke componisten, maar ook moderne stukken en bewerkingen. De heldere klanken van het Knipscheerorgel samen met de volle klank van de trombone in de schitterende akoestiek van de Oude Ursulakerk staan daarbij garant voor veel luistergenot. Wie bij trombone trouwens alleen aan luide muziek denkt zal ontdekken, dat een trombone juist ook heel subtiel klinken kan.
In de kerk worden ook schilderijen van Ad Groot, Herbert Immer Willems, Coraline , Schilder Hermanus en Riann ten toon gesteld. En er zijn voor het tiende jaar de sieraden van Ron en Mildred Janneman te bewonderen. Dit zal ook de laatste keer zijn dat zij deel uit maken van de zomerexpositie. De expositie is open vanaf 13.00 uur.

Meer berichten