Robbentocht

  Nieuws
Hoe de tocht er deze keer uitziet, hangt af van de omstandigheden van de landerijen en de initiatieven die worden aangeboden. (Foto: aangeleverd)
Hoe de tocht er deze keer uitziet, hangt af van de omstandigheden van de landerijen en de initiatieven die worden aangeboden. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WIERINGERWERF - Ook dit jaar weer nieuwe verrassende elementen en paden in de MTB Die Robben toertocht. Zondag 30 september is het weer zover.
Gaat hij door de landerijen en het bos of ook nog een stukje over Wieringen? Scoutingvereniging Die Robben opent de deuren van haar clubhuis, van waaruit de MTB-tocht start tussen 9.00 en 9.30 uur. De route is deze keer te rijden over 60, 40 en 20 kilometer. Hoe de tocht er deze keer uitziet, hangt af van de omstandigheden van de landerijen en de initiatieven die worden aangeboden. Misschien zit er deze keer weer een oversteek door het kanaal in. De tocht wordt in samenwerking met Cycling Team Wieringermeer uitgezet. Kijk voor een voorproefje op de facebookpagina Scouting Die Robben MTB tocht. Het clubhuis Die Robben is gevestigd aan de Pr. Irenestraat 19 te Wieringerwerf. De auto kan men kwijt aan de Terpstraat of de Brink. Deelnemen kost zes euro, inschrijving is aan de start.

Meer berichten