Wieringer Ontmoetingsdiner krijgt vervolg

  Nieuws

HIPPOLYTUSHOEF - Het vijfde Wieringer Ontmoetingsdiner dat 6 juli j.l. werd gehouden, krijgt een vervolg. De groep enthousiaste kookvrijwilligers heeft vrijdag 28 september weer een diner in petto in de Filadelfia Kapel aan Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef.
Het Wieringer Ontmoetingsdiner is bedoeld voor mensen die op Wieringen wonen en (bijna) altijd thuis alleen zitten te eten of om een of andere reden niet buiten de deur kunnen eten. Lidmaatschap van een kerk is niet vereist. De kosten voor deelname zijn vijf euro. Indien nodig kan vervoer geregeld worden en met dieet kan rekening gehouden worden.
Wie een keer, of per toerbeurt, wil meehelpen met het Wieringer Ontmoetingsdiner kan zich aanmelden als kookvrijwilliger. De kookgroep verdeelt de werkzaamheden, zodat het ook voor 'huiskoks' mogelijk is om een gerecht te maken. De Wieringer Ontmoetingsdiners worden mogelijk gemaakt door de vier Wieringer kerken, in samenwerking met Stichting Present Hollands Kroon. Aanmelden voor het diner kan tot 23 september. Dit kan uitsluitend telefonisch bij Sjoerd Folkertsma, tel. 0227 602465. Het diner begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Meer berichten