Schagen goes Fashion!

  Nieuws
Tachtig modellen van dertig verschillende winkels uit Schagen tonen de nieuwste herfst- en wintercollecties. (Foto: aangeleverd)
Tachtig modellen van dertig verschillende winkels uit Schagen tonen de nieuwste herfst- en wintercollecties. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Schagen staat zaterdag 22 september in het teken van fashion. Winkeliers van het Makado Centrum en Schagen Marktstad organiseren de derde editie van de Fashion Parade. Om 13.00 en 14.30 komen alle modetrends van het komende seizoen in een bruisende parade voorbij.
Tachtig modellen van dertig verschillende winkels uit Schagen tonen de nieuwste herfst- en wintercollecties. De parade start om 13.00 en 14.30 uur op het Middenplein in Makado Centrum en gaat dwars door het gezellige centrum van Schagen. De parade wordt begeleid door een spectaculaire steltenact en aangevoerd door swingende beats van een percussiegroep.

Route

De parade start op het Middenplein in Makado Centrum en gaat via de uitgang bij Bistro Smul langs de markt naar de Gedempte Gracht. Na de Gedempte Gracht volgt de Molenstraat en de Nieuwe Laagzijde, waarna de parade over de Gedempte Gracht weer terug keert naar het Makado Centrum via de ingang naast Intertoys. Op het Middenplein is de grande finale met een spetterend optreden van dansschool Rebounce! De Parade van 13.00 uur start op het middenplein van het Makado centrum. De Parade van 14.30 start op de Gedempte Gracht. Voor de gelegenheid is de route gestyled met opvallende ballonnen.

Beautytruck

Naast de parade zorgen de ondernemers van Schagen voor hapjes en drankjes en zijn er in de winkels allerlei fashion activiteiten. Ter hoogte van Restaurant de Koeienhemel staat een beautytruck waar kinderen en dames hun nagels kunnen laten lakken of een mooie make-up kunnen laten aanbrengen.
Benieuwd naar de laatste modetrends, de najaarskleuren en de perfecte combi’s? Bezoek Schagen in het weekend van 22 september.

Meer berichten