Marja Smit bij Schagen FM

  Nieuws
Marja Smit is te gast bij Schagen FM. (Foto: aangeleverd)
Marja Smit is te gast bij Schagen FM. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - In het programma 'Met de deur Open' op radio Schagen FM is zondag 30 september Marja Smit van eetcafè en hotel-pension Van Ewijcksluis te gast.

Een week na haar terugkomst uit Suriname, waar zij zeven jaar had gewoond, zei een vriend tegen haar 'als je echt een nieuw leven wilt opbouwen, dan weet ik een mooi plekkie voor je'. Hij nam haar mee naar Van Ewijcksluis. Het dorpje deed haar denken aan Lutjewinkel waar zij naast het gemaal is geboren en zij was verkocht door het adembenemende uitzicht over het water. Ze ging paling verkopen, die naast haar huis werd gerookt. Ook ging ze kamers in haar huis verhuren. Langzaam aan groeide haar bed & breakfast uit tot een volwaardig pension. Presentator Kitty Mertz praat met Marja Smit over haar leven en werk. De muziek tijdens het programma is de keuze van Marja Smit, de techniek is in handen van Peter Pronk.
'Met de deur Open' is van 10.00 - 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12, digitaal kanaal 40, KPN radio 1122 en KPN televisie 1422.

Meer berichten