Probeer eens een sport uit

  Nieuws
(Foto: Danscentrum Chantal)
(Foto: Danscentrum Chantal) (rodi.nl)

SCHAGEN/HOLLANDS KROON - Geen verplichtingen en toch een nieuwe sport uitproberen? Dat kan nu weer met JouwSportProject! Voor maar een paar euro kan je bij heel veel verschillende sportverenigingen vrijblijvend een paar lessen uitproberen. Jong en oud kan op deze manier goedkoop kennismaken met een nieuwe sport.
De Nationale Sportweek is net weer achter de rug. Misschien heeft men aan één van de vele gratis activiteiten meegedaan, misschien is het er niet van gekomen. Goede voornemens om meer te bewegen blijven soms bij voornemens. Met het JouwSportProject verbinden deelnemers zich nergens aan, zo kan een sport een paar lessen uitproberen en het is ook nog eens heel erg goedkoop. Iedereen kan meedoen; kinderen, volwassenen en ouderen in Schagen en Hollands Kroon.
Er zijn verschillende periodes, waarvan de inschrijving van de eerste periode net is gestart. Deze periode duurt tot de kerstvakantie. In elke periode is het aanbod anders, afhankelijk van welke verenigingen zich inschrijven. Er is voor ieder wat wils! Op de speciale JSP-website kan men daar een overzicht van zien en zich ook al inschrijven. Om mee te kunnen doen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dat kan via schagen.inschrijventeamsportservice.nl/
Voor een paar euro is het mogelijk om vier keer mee te doen zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers bij gerenommeerde sportverenigingen. Nog vragen? Stuur dan een e-mail naar Rina Blondeau: rblondeau@teamsportservice.nl voor meer informatie of bel tijdens kantoortijden naar: 0224 – 21 47 74. Meer informatie is te vinden op jouw.teamsportservice.nl/schagen.

Meer berichten