Wateractiviteiten voor kinderen

  Nieuws
Leer op spelende wijs meer over water bij Informatiecentrum Kunst, Zand tegen Zee. (Foto: HHNK)
Leer op spelende wijs meer over water bij Informatiecentrum Kunst, Zand tegen Zee. (Foto: HHNK) (rodi.nl)

PETTEN - Kinderen krijgen zondag 21 oktober de kans om spelend te leren over water bij Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee. Ze kunnen binnen een speurtocht doen en zandschilderen. Buiten kunnen ze spelen met water bij de watertafels. Iedereen is welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis aan Strandweg 4 in Petten.
Er is een breed aanbod van leuke activiteiten binnen en buiten. Binnen kunnen kinderen hun speurneus gebruiken bij de speurtocht, creatief aan de slag bij het zandschilderen of zich laten betoveren door magisch zand.
Ook buiten is er van alles te doen. Kinderen en hun ouders kunnen spelend leren bij de watertafels en genieten van een optreden van Bert van Baar met liedjes over water, zand, dijken en wind. Daarna kunnen ze genieten van een welverdiend portie heerlijke, versgebakken poffertjes.
De interactieve tentoonstelling Zand tegen Zee van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier laat je zien, horen en beleven hoe de kust tussen Petten en Camperduin is versterkt met zand. Daardoor is een prachtig nieuw landschap ontstaan: de Hondsbossche Duinen. Meer informatie: www.hhnk.nl/zandtegenzee.

Meer berichten