Derde editie Schager Beursvloer

  Nieuws
De matchgroep van de Schager Uitdaging; verantwoordelijk voor de organisatie van de beursvloer. (Foto: Jolanda Jacobs)
De matchgroep van de Schager Uitdaging; verantwoordelijk voor de organisatie van de beursvloer. (Foto: Jolanda Jacobs) (rodi.nl)

SCHAGEN - Dit jaar wordt de derde editie van de Schager Beursvloer gehouden door de Schager Uitdaging. Maatschappelijk betrokken ondernemers ontmoeten donderdag 8 november van 16.00 tot 18.00 uur non-profit organisaties uit de regio in Alpha aan Loet 13 in Schagen. De opening wordt verricht door Gerard Joling.
Vragen vanuit het maatschappelijk veld kunnen door inzet van bedrijven worden opgelost. Het gaat hier niet om het bieden van geld maar door iets uit je bedrijfsvoering te bieden. Je kunt vooraf met een concreet aanbod komen of juist ter plekke in gesprek gaan en kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. De mooiste matches ontstaan op de beursvloer! Door het regionale karakter kom je zowel maatschappelijke organisaties als bedrijven tegen uit je regio.
Rabobank Kop Noord-Holland gaat twee dagdelen ‘klussen’ bij Dierenpark Schagerbrug. Als tegenprestatie ontvangen zij thee met wat lekkers, verse eieren en wordt er een bord van de Rabobank geplaatst. Omnyacc Kredo maakt een quickscan van de administratie van Reddingsbrigade Callantsoog en krijgt hier vermelding op de site en een persbericht in lokaal nieuwsblad voor terug. De gebruikte laptops van Koninklijke Vezet vinden weer een nieuwe bestemming bij een tiental verenigingen.
Bejo Zaden voorziet een aantal maatschappelijke organisaties van zadenpakketten. Tim Limmen Tuinen helpt bij het opzetten van de zes meter hoge kerstboom bij het Hospice. Als tegenprestatie wordt de pers uitgenodigd en stond er een halve pagina in het NHD. AB Vakwerk geeft advies en dagdeel ondersteuning bij het groenonderhoud rondom het Zijpermuseum. Als tegenprestatie ontvangt zij een rondleiding en kaarten voor de filmvoorstelling in het museum.
Schagen fm maakt een videoreportage ten behoeve van werving vrijwilligers Woonzorggroep Samen. Als tegenprestatie eet zij mee op locatie. Unive Hollands Noorden gaat een dagdeel helpen inpakken bij st. Babyspullen en ontvangt hier media-exposure voor terug. Herling Strijdhorst huis aan huis bezorging brengt 2500 folders rond van Sportservice NH. En zij ontvangt een vitale beweegactiviteit voor haar 75 medewerkers.
Schager Beursvloer vindt donderdag 8 november plaats van 16.00 tot 18.00 uur in Alpha aan Loet 13 in Schagen. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding via www.schageruitdaging.nl . Vragen over de beursvloer of hulp nodig bij het bedenken van een leuke vraag of aanbod? Neem dan gerust contact op met Renate van der Laan middels renate@schageruitdaging.nl

Meer berichten