Fotocompetitie AFV Schagen

  Nieuws
Marion Verwindt maakte deze foto in een loods vol graffiti. (Foto: Marion Verwindt)
Marion Verwindt maakte deze foto in een loods vol graffiti. (Foto: Marion Verwindt) (rodi.nl)

SCHAGEN - Fotoclub AFV Schagen heeft donderdag 18 oktober weer fotocompetitie gehouden met een grote verscheidenheid aan foto’s, zoals: landschap, portret, avondfotografie, graffiti, et cetera. De jury heeft de foto van Marion Verwindt verkozen.
Verwindt: "Deze foto is gemaakt in Krommenie, tijdens fotoshoot X in de L.O.A.D.S. Regelmatig maak ik met fotografen, cosplayers en andere modellen afspraken om foto's te maken, een shoot. De laatste keer betrof het een loods vol met graffiti. Deelnemers helpen elkaar of gaan juist helemaal alleen met één of meerdere modellen aan de gang. Het is eigenlijk tijdens het fotograferen een grote aanslag op je fantasie en dat van de modellen. Ik vind dit een fantastische manier om te fotograferen en hoop er op deze manier nog velen te maken. Mijn foto's laat ik zien op mijn blog en natuurlijk ook op de fotoclub. Het is leuk om dan ook zo af en toe beloond te worden met deze waardering."
De leden van AFV Schagen kozen voor de avond opname van de SS Rotterdam gemaakt door Joke Ligthart-Wognum. Zij maakte deze foto tijdens het laatste clubuitje eind september. Zie voor deze fotos: www.jokeligthart-wognumfotografie.weebly.com . Meer informatie over AFV Schagen is te vinden op: www.fotoclubschagen.nl

Meer berichten