Nederland Leest

  Nieuws
Kunstenaar Ingrid Buis en Kitty Mertz hebben het eerste exemplaar ontvangen uit handen van Lisette Mensonides. (Foto: aangeleverd)
Kunstenaar Ingrid Buis en Kitty Mertz hebben het eerste exemplaar ontvangen uit handen van Lisette Mensonides. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Nederland Leest is donderdag 1 november van start gegaan. Dit is de grootste nationale leescampagne van de bibliotheken. Leden en bezoekers van KopGroep Bibliotheken krijgen, zolang de voorraad strekt, in november het gratis boekje ‘Je bent wat je leest’. In deze bundel belichten vijf auteurs verschillende aspecten van ons eten, want voeding is het thema van deze Nederland Leest.
De campagne ging van start met het uitdelen van boekjes en iets lekkers. In bibliotheek Schagen kregen kunstenaar Ingrid Buis en Kitty Mertz de eerste exemplaren van de bundel uit handen van Lisette Mensonides van de bibliotheek. Er werd ook nog een toepasselijke quiz gespeeld. Het is de bedoeling dat lezers met elkaar in gesprek gaan over het boekje.

Meer berichten