Volop feest in het Sinterklaashuis

  Nieuws

SCHAGEN - Kinderen mogen woensdag 28 november (14.00 tot 16.00 uur) komen kijken in het Sinterklaashuis wat er in hun schoen zit. En dat niet alleen: je kan je heel erg mooi laten schminken. Misschien wel als roetpiet !? En alwaar geldt: de Sint in het Makado is er voor alle kinderen, want het is allemaal gratis.
Wegens succes geprolongeerd. Ook dit jaar komen de muziekpieten naar Schagen. Ze laten hun feestelijke melodieën zaterdag 1 december (12.00 tot 16.00 uur) in het winkelcentrum horen. Sinterklaas is een van de toehoorders en swingt en zingt mee. En het blijft niet bij muziek alleen. De jongste jeugd mag lekkernijen maken in het Sinterklaashuis en ze kunnen glittertattoos laten zetten. En de liefhebber mag met de Sint op de foto.

Pietendiploma en Roze Pietjes

Vanzelfsprekend is het Makado zondag 2 december ook open, al was het alleen maar om de kinderen een mooie aanloop naar het feest op school en thuis te bieden. Tussen half een en half vijf kan de jeugd een pietendiploma halen, maar daar moet je wel wat voor doen! Er staan tal van attracties die je moet doorstaan én laat Sinterklaas maar zien dat je ook heel goed kan drummen. Voor de gelegenheid zijn de Roze Pietjes in the house en zij gaan samen met Sinterklaas een topafsluiting verzorgen. Als jij al jouw kunstjes goed hebt doorstaan, tekent Sinterklaas jouw diploma.

Meer berichten