Vijftig jaar Dorpshuis Kolfweid

  Nieuws

CALLANTSOOG - Dorpshuis Kolfweid viert zaterdag 15 december haar vijftigjarig bestaan, waarbij zij gelijk richting de toekomst kijken. Er vindt een veiling plaats om geld in te zamelen voor de opknapbeurt van Kolfweid. De zaal gaat open om 19.00 uur, waarna popkoor Elan optreedt om 19.30 uur. Aansluitend begint om 20.00 uur de veiling.
Het dorphuis wil via de veiling genoeg geld bij elkaar krijgen om de foyer/vergaderzaal en de biljartzaal op te kunnen knappen. Die ruimtes zijn verouderd en toe aan een grote opknapbeurt. Hierbij willen ze alles aanpakken: nieuwe plafonds, nieuw kleurtje op de muren, nieuwe vitrage, nieuwe vloer en wellicht twee nieuwe biljarts.
De kavels (producten of diensten waar op geboden kan worden) nemen met de dag toe. Zo kan men een rondje meevaren met de KNRM, een reanimatiecursus volgen voor acht personen, één minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn in Callantsoog, met twee personen blokarten op het strand, een dag een bestelbus, een uur massage en zo zijn er nog heel veel kavels waar men deze avond op kan bieden.

Meer berichten