'Met de deur Open'

  Nieuws
Mariëlle Poland. (Foto: aangeleverd)
Mariëlle Poland. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Mariëlle Poland is zondag 6 januari te gast in het programma 'Met de deur Open' van 10.00 tot 12.00 uur op radiozender Schagen FM.
Mariëlle is afgestudeerd als onderwijspedagoge aan de VU in Amsterdam en heeft een aantal jaren als docent, onderzoeker aan de VU gewerkt en ook bij De Activiteit als onderzoeker en nascholer ontwikkelingsgericht onderwijs. Mariëlle is hooggevoelig en heeft zich verdiept in onder andere het gebied van intuïtieve ontwikkeling, NLP en hooggevoeligheid. In oktober 2010 is zij haar eigen praktijk gestart 'De Ziveren Maanvlinder' waarin zij hooggevoelige kinderen en volwassenen begeleid. In maart 2018 is zij samen met Mirjam van den Bos een particuliere basisschool in Barsingerhorn begonnen voor kinderen die niet goed kunnen aarden in het reguliere onderwijs vanwege hun hooggevoeligheid.
Presentator Kitty Mertz praat met Mariëlle Poland over haar leven en werk en de muziek die tijdens het programma is te horen is haar keuze. De techniek is in handen van Peter Pronk. 'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12, digitaal via kanaal 40 en via www, schagenfm.nl via het knopje 'luister live'.

Meer berichten