Burning in De Luxe

  Nieuws

SCHAGEN - Burning is donderdag10 en vrijdag 11 januari te zien in Filmtheater De Luxe in het Scagontheater aan Torenstraat 1b in Schagen Aanvang 20.00 uur. Entree 9, - euro.
De zesde film van regisseur Lee Chang-dong is een bijzondere thriller, waarbij de misdaad steeds net buiten bereik blijft. Hae-mi probeert buiten voor een supermarkt klanten te lokken. Zij kent Jong-su nog van school, hij haar niet meer. Ze zegt tegen hem dat hij haar vroeger lelijk noemde. Nu is ze verre van lelijk. Plastische chirurgie, verklaart Hae-mi. Maar klopt dat wel? Waar is ze op uit, als ze hem uitnodigt om samen wat te eten in haar appartement? Jong-su raakt gebiologeerd door de levenslustige Hae-mi die mandarijnen eet. De film zit vol mysterieuze suggesties en hele en halve misdaadsporen. Maar de film is glashelder als het gaat om de verbeelding van de kloof die jonge Koreanen splijt.
Kaartverkoop via de webshop op www.filmtheaterdeluxe.nl of aan de kassa op voorafgaande filmavonden van De Luxe (donderdag en vrijdag).

Meer berichten