'Met de deur Open'

  Nieuws
Sandra Mooy. (Foto: aangeleverd)
Sandra Mooy. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Zangeres Sandra Mooy is zondag 13 januari te gast van 10.00 tot 12.00 uur in het programma 'Met de deur Open' op radiozender Schagen FM. Haar eerste optreden verrichtte zij als lead-zangeres bij de Helderse band Company. De daarop volgende jaren manifesteerde Sandra zich voornamelijk als country zangeres. Er volgden veel optredens in binnen- en buitenland die beloond werden met diverse awards.
Ook deed zij haar intrede in de 'Indische wereld' door haar optredens met Riem de Wolff van de Blue Diamonds. De laatste jaren vermengt zij haar Engelstalige optredens steeds meer met Nederlands repertoire. De interactie met het publiek is iets waar Sandra nog steeds van geniet. Inmiddels heeft zij een cd het licht doen schijnen met nummers rondom het thema afscheid. Peter de Wijn schreef voor haar het nummer 'Dichter bij het Licht'.
Presentator Kitty Mertz praat met Sandra Mooy over haar leven en haar werk waarin de muziek de belangrijkste rol speelt. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Sandra met ook een aantal van haar eigen nummers en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven. 'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12, digitaal via kanaal 40 en via www.schagenfm.nl onder het knopje 'luister live'.

Meer berichten