Koi & Vijvercentrum Dirkshorn gaat uitbreiden - 'Uniek in Noord-Holland'

  Nieuws

DIRKSHORN - Koi & Vijvercentrum Dirkshorn aan Woudmeerweg 22 breidt vanaf 1 januari 2018 uit met dagrecreatie vissen op forel, karper en steur. De eerste vissen zijn inmiddels uitgezet door wethouder Jelle Beemsterboer van de gemeente Schagen en eigenaar Brian Bing. "Volgens de wethouder was het ontbreken van zo'n recreatieve visvijver een gemis in Noord-Holland", aldus Brian. "Bovendien is het zeker gezien alle recreatie een mooie aanvulling in de gemeente."
"De entree tot de visvijver is in onze prachtige overdekte vijvershowroom. Na aanmelding en eventueel een lekker bakje koffie, kan men met de eigen visuitrusting naar achter lopen waar een drietal visvijvers zijn gerealiseerd. Een visuitrusting kan bij ons ook gehuurd worden."

Vijvers

De eerste vijver is een forelvijver. "Bij deze vijver kan per dagdeel betaalt worden voor het vissen. De vissen worden uitgezet en de vangst kan men meenemen. De tweede vijver is onze avonturenvijver. Het blijft een verrassing wat de vangst is. Wat men vangt dient wel weer teruggezet te worden. Onze derde vijver is voor de specialisten onder de vissers. Hier kunnen zij terecht met onder meer hun vliegvishengel. Zowel karper forel/zalmforel zwemt hier rond. De karpers dienen wel weer teruggezet te worden. Tijdens het vissen kunnen de vissers altijd even naar binnen lopen voor een lekker bakkie of een hapje of even doorwarmen in onze vijvershowroom. Uiteraard zijn bij ons alle visartikelen te huur of te koop, inclusief aas en verdere benodigdheden."
Openingstijden in de maanden oktober tot en met februari: zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur. Openingstijden in de maanden maart tot en met september: maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze maanden ook iedere tweede zondag van de maand van 11.00 tot 15.00 uur.
Kijk voor meer informatie op www.koi-vijver.nl of kijk op de facebookpagina: Koi & Vijvercentrum Dirkshorn.
Koi & Vijvercentrum Dirkshorn - Woudmeerweg 22 - 1746 CD Dirkshorn - tel. 06-53923672

Meer berichten