Dierendagactie DierenAmbulance

  Nieuws

TUITJENHORN - DierenOpvang en DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon is al meer dan dertig jaar gevestigd aan Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Per jaar worden rond de vijfhonderd dieren opgevangen en de DierenAmbulance heeft per jaar ruim zeshonderd ritten te rijden. Veelal aangereden en gewonde dieren. Maar ook vondelingen die naar de opvang gebracht moeten worden.
Met name het team van de DierenAmbulance kan uitbreiding gebruiken. Er worden dringend vrijwilligers gezocht die graag iets voor dieren willen betekenen. Kijk voor meer informatie hierover op www.dierenasiel-schagen.nl.

Dierendagactie

Helaas rijden de dierenambulances niet op water. Er worden soms heel veel kilometers gemaakt om dieren te vervoeren naar een dierenarts, andere opvang of het dierenasiel. Daarom wordt er een actie gestart in de week van dierendag, 4 oktober. Er zijn prachtige sleutelhangers te koop met het telefoonnummer erop. Altijd handig om op zak te hebben of leuk om als cadeautje te geven. De prijs is € 7,50. Ze kunnen gehaald worden bij de opvang op de Ambachtsdijk, maar het bedrag mag ook overgemaakt worden op NL63 RABO 0363222502. Wel even de NAW-gegevens vermelden dan wordt de sleutelhanger opgestuurd. Het leuke van deze actie is dat voor elke sleutelhanger die verkocht wordt, Stichting DierenLot het bedrag gaat verdubbelen. De actie loopt de hele maand oktober.
DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon - Ambachtsdijk 7 - 1747 GN Tuitjenhorn - tel. 0224-551818 - www.dierenasiel-schagen.nl

Meer berichten