De Tropentoernooicommissie met van links naar rechts Kim Velema,Gerda Veldhuis, Lars Betjes, Rob Ruiter, Jacqueline de Kort en Joyce Duinkerken
De Tropentoernooicommissie met van links naar rechts Kim Velema,Gerda Veldhuis, Lars Betjes, Rob Ruiter, Jacqueline de Kort en Joyce Duinkerken ((Foto: aangeleverd))

25 jaar Tropentoernooi bij TV Dirkshorn

  Sport

DIRKSHORN - Tennisvereniging Dirkshorn organiseert dit jaar voor de vijfentwintigste keer het Tropen Toernooi. Ze willen dit jaar groot uitpakken en kijken er erg naar uit.

Het gezellige toernooi begint zaterdag 6 juli en de finales worden zondag 14 juli gespeeld. De inschrijving is inmiddels geopend. Er kan worden ge-enkeld op basis van actuele rating. Inschrijven voor herendubbel, damesdubbel en mix kan in de categorieën 5,6,7 en 8 en in de 7 35+. Er wordt hoofdzakelijk in poules gespeeld, dit betekent dat u meerdere keren speelt. Hoe mooi is dat!

De organisatie gaat uit van een tropisch weekje. Deelnemers kunnen rekenen op gezelligheid. Nu het de vijfentwintigste keer is, is er donderdag een feestavond!

Gedurende de hele week vindt er een verloting plaats en zaterdagavond de 13e is de verloting van de hoofdprijs!

Inschrijven kan via: www.toernooi.nl. De officiële sluitingsdatum voor inschrijven is 24 juni.

Meer berichten