De Kogge onder handen genomen

Sport
Het aanbrengen van de nieuwe vloer.
Het aanbrengen van de nieuwe vloer. (Foto: aangeleverd)

‘t VELD - De handbalsters van VZV hebben hun ogen gericht op het landskampioenschap. De ploeg van trainer-coach Rolf Schulte uit ’t Veld heeft in de coronacrisis de accommodatie op Sportpark de Kogge grondig onderhanden genomen.

Vertrek van Jimmink, Kos en Molenaar kan goed worden opgevangen

Zowel de kantine als de eigen vertrouwde Sporthal ’t Zijveld hebben facelift ondergaan wat bij kan dragen om deze voornoemde landskampioenschapsambitie waar te maken. Er is een nieuwe vloer aangebracht. Eerder waren al twee extra tribunevakken geplaatst om mede daardoor doelen te verwezenlijken en om ook op Europees vlak mee te spelen. De totale toeschouwerscapaciteit bedraagt momenteel 800 supporters.

Schulte: “Het vertrek van Kim Jimmink, Florence Kos en Kim Molenaar kan goed worden opgevangen. Verder presteert ook het tweede team goed en is afgelopen seizoen naar de eerste divisie gepromoveerd. Verder heeft de club ook een goede jeugdopleiding die landelijk speelt en waar veel talenten rondlopen. De verwachting is, dat hierdoor voldoende aanwas zal zijn voor de paradepaardje van de club, het eerste team.”

Zaterdag 12 september gaat de competitie van start met een thuiswedstrijd tegen Fortisimo.