Vehicle day bij Molen de Hoop in 't Zand

  Uit

'T ZAND - Bij Molen de Hoop organiseert de activiteitencommissie het laatste festival van het jaar: de Vehicle Day.

Tijdens de Nationale Open Monumentendag zaterdag 14 september geeft deze dag een unieke kans om gratis zowel de meer dan 300 jaar oude molen als een aantal bijzondere voertuigen te bewonderen.  

Het nieuwe festival wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en heeft veel deelnemers uit 't Zand en omliggende gebieden. Zij bieden een mooi assortiment van verschillende auto's, tractoren, motors, brommers en vrachtwagens.

Te zien zijn onder andere een aantal Amerikaanse Vrachtwagens, historische auto's: een Trabant, MG-B, of Ferrari, en speciale nieuwe auto's, zoals een Doge Challenger, Tesla en Chevrolet Camaro. Ook staan er verschillende Zundapps, Harleys en Solexen. En nog veel meer bijzondere, speciale of mooie voertuigen.

De Molenboet is open voor verscheidene versnaperingen en dranken met o.a. een heerlijke hotdogs en vers gebakken appeltaart. Deelnemers die een bijzonder voertuig hebben en wie het leukt lijkt deze een dagje tentoon te stellen kunnen zich nog aanmelden bij: wsneekes@hotmail.com. Het festival wordt gehouden van 11 tot 16.00 uur. Locatie: Molen de Hoop, Parallelweg 33, 1756 ED 't Zand

Meer berichten