Theatergroep Kortsluiting 2.0
Theatergroep Kortsluiting 2.0 (Foto: Theatergroep Kortsluiting 2.0)

Kortsluiting in Scagon Theater

  uitgaan

SCHAGEN - Theatergroep Korstsluiting 2.0 komt zaterdag 8 (20.15 uur) en zondag 9 februari (14.15 uur) met de voorstelling 'Wankel Evenwicht' naar het Scagon Theater. Met de voorstelling 'Wankel evenwicht' is een muzikale uitvoering ontstaan op basis van improvisaties rondom het thema 'mantelzorg'. Daarmee is een schouwspel gerealiseerd over mensen van vlees en bloed die door de omstandigheden min of meer tot elkaar zijn veroordeeld.

Wat speelt er zich zoal af in de huizen van een dementerende vader en een beschadigde jonge vrouw en hun 'mantelzorgers', de Pips. De beide huizen staan weliswaar op zichzelf, maar maken deel uit van een groter verhaal over liefde en onmacht. Naast de diverse personages is er ook nog een 'Grieks Koor'.

Script en Regie: Gerda Klievink. Spel: Annemieke v.d. Plas, Bert Lont, Corien Klos, Dick Stolwijk, Marianne Jepkes, Marieke Boots. Decor en Techniek: Jan Tielen en Chris Boot.Voor meer informatie kijk op: www.tgkortsluiting.com

Entreekaarten (13 euro) verkrijgbaar via de webshop (www.theaterscagon.nl) en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.

Yvette van der Does
Redacteur Rodi Media
Meer berichten