Online op ontdekkingstocht met stoker Rutger Vismans

Algemeen
Proef samen met hoofdstoker Rutger Vismans een keur aan Nederlandse distillateurs.
Proef samen met hoofdstoker Rutger Vismans een keur aan Nederlandse distillateurs. ((Foto: PR))

Na drie succesvolle edities neemt Rutger Vismans, hoofdstoker van het Nationaal Jenevermuseum, de kijker in de sfeervolle omgeving opnieuw mee op een ontdekkingstocht naar diverse kleine Nederlandse distillateurs op zaterdag 19 februari van 16.00 tot 18.00 uur.

Proef thuis, online samen met Rutger en zijn stokersteam verschillende verrassende producten van kleinschalige distillateurs in de vierde editie van stokersproeverij@home. De distillateurs krijgen tijdens deze stokersproeverij@home een podium voor hun eigen product. Als deelnemer ontdek je een variatie aan gedistilleerde producten thuis op de bank, het balkon of in de tuin. 

Aan deze online thuisproeverij kunnen een groot aantal deelnemers meedoen en de deelnemers krijgen voor € 25,00 (exclusief Verzendkosten) een proefpakketje thuisgestuurd, of het kan worden opgehaald bij het Jenevermuseum. Zo hebben deelnemers alle gedistilleerde producten in huis die tijdens de online proeverij behandeld worden. 

De volgende distillateurs met hun producten zijn aanwezig tijdens deze vierde editie van Stokersproeverij@home: Stokerij Van Hout Jenever, Bakers Best Jenever, Goeie Mie Gin, The Chamberick Gin, Serious Bee Distillers Gedistilleerde Mede, Dassemus Grappa, Domein Hof te Dieren Grappa, Van Kleef Likeur, Het Laatste Woord Likeur. 

Aanmelden voor deze online stokersproeverij kan via de volgende weblink: https://aanmelden.jeneverfestival.nl