Op de Kermisexpo zijn ruim driehonderd zelfgebouwde kermisattractie-modellen te bewonderen.
Op de Kermisexpo zijn ruim driehonderd zelfgebouwde kermisattractie-modellen te bewonderen. ((Foto: aangeleverd))

Ultieme kermisgevoel in Verenigingsgebouw De Wurf

LUTJEBROEK - In Verenigingsgebouw De Wurf, Fresialaan 2 in Lutjebroek vindt zaterdag 30 en zondag 31 maart de Kermisexpo plaats. Meer dan vijftig vrijwilligers zijn deze dagen in touw om er weer een mooi evenement van te maken. Ruim driehonderd zelfgebouwde kermisattractie-modellen te bewonderen. Zelfs een van de beste bouwers komt naar Lutjebroek. De organisatie is in handen van Marcel Deen uit Wervershoof en Michel de Jong uit Enkhuizen.

Na het enorme succes en de belangstelling van de Kermisexpo vorig jaar, was het voor Marcel en Michel niet meer dan logisch om dit jaar met een tweede editie te komen. "Nadat we dit bekendmaakten, was de belangstelling zo groot dat we binnen twee weken een rem op de exposanteninschrijving moesten zetten. Dit jaar zijn er enorm mooie modellen op de expo te zien, zelfs uit België en Duitsland. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de miniaturen, er is ook gratis popcorn en er zijn allerlei foto's te zien. Buiten op het plein komt een draaiorgel en er zijn oliebollen te koop.

De Kermisexpo is beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Zaterdag 30 maart wordt de expo om 11.00 uur geopend door burgemeester Ronald Wortelboer en de voorzitter van de Nederlandse Kermisbond. Meer informatie: www.turbostar.nl.

Meer berichten