Cabaretier Dolf Jansen toont enthousiast het nieuwe programma van Theater het Postkantoor in Bovenkarspel.
Cabaretier Dolf Jansen toont enthousiast het nieuwe programma van Theater het Postkantoor in Bovenkarspel. ((Foto: Niels Schooneman))

Postkantoor presenteert nieuw theaterseizoen

BOVENKARSPEL - Theater Het Postkantoor maakt zich op voor haar achtste theaterseizoen. Vanaf september brengt een keur aan artiesten meer dan zestig voorstellingen naar Bovenkarspel.

Populaire artiesten als Sara Kroos, Martijn Koning, Niet Schieten, René van Meurs en Eva Crutzen keren met plezier terug naar Het Postkantoor. Dolf Jansen, Toneelgroep Het Volk, de West-Friese band Skotwal en Roué Verveer zijn inmiddels vaste bespelers van het theater en zijn dus ook volgend jaar weer te zien. Nieuwkomers zijn volgend seizoen onder andere Paul Haenen, Maaike Oubouter, Ton Kas en de slagwerkgroep Percossa. Natuurlijk blijft het podium ook een springplank voor jong talent. Zo zijn komend seizoen onder andere festivalwinnaars Andries Tunru, Martijn Kardol en Kasper van der Laan te zien. Ook zijn de finalisten van de cabaretfestivals en het Prinses Christina Concours weer van de partij. Bijzonder toneel is er van onder meer Fred Delfgaauw en Ida van Dril, Steef de Jong en Saskia Temmink. Daarnaast maakt illusionist en mentalist Jochem Nooyen zijn opwachting. Voor de jeugd zijn er voorstellingen van Aadje Piraatje, Alice in Wonderland en De Kleine Mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Speciaal voor jongeren komt Danstheater Aya met de dynamische voorstelling Dubbelbloed #2. In de serie Postkantoor Live! kan het publiek genieten van huiskamerconcerten gespeeld door lokale talenten zoals Hans & Danique, Johan Keeman en The Blue Bandits.

Het volledige programma staat op www.hetpostkantoor.info. De kaartverkoop start zaterdag 25 mei vanaf 10.00 uur aan de kassa. Vanaf 15.00 uur kan er ook online besteld worden.

Meer berichten