De club uit Stede Broec werd verkozen tot 'Reddingsbrigade van het Jaar 2018'.
De club uit Stede Broec werd verkozen tot 'Reddingsbrigade van het Jaar 2018'. ((Foto: aangeleverd))

Open Dag Reddingsbrigade De Streek

GROOTEBROEK - De Nederlandse reddingsbrigades houden zondag 7 juli een open dag, zo ook Reddingsbrigade De Streek in Grootebroek. Reddingsbrigades zijn getraind voor hulpverlening bij watersnood en dijkdoorbraken en houden toezicht bij waterrecreatie en -evenementen.

Reddingsbrigade De Streek heeft 150 leden waarvan ongeveer de helft onder de zestien jaar. Ontdek op de open dag dat 'De Streek' een gezellige en uitdagende vereniging is. Niet voor niets is de club uit Stede Broec verkozen tot 'Reddingsbrigade van het Jaar 2018'. Rondom het clubgebouw zijn diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Probeer eens een redding vanaf de kant en neem een kijkje achter de schermen.

Als lid van de reddingsbrigade word je een heel goede zwemmer en je krijgt een goede conditie. Het is daarom een prima vervolg op de zwemlessen. Wie in het bezit is van zwemdiploma B kan lid worden. De trainingen beginnen weer op zaterdag 31 augustus, maar inschrijven voor het nieuwe seizoen kan nu al. Wie van zwemmen en water houdt, is van harte welkom bij de reddingsbrigade.

Clubgebouw De Bink aan Wijzend 74a in Grootebroek, bij het parkeerterrein van sporthal/zwembad De Kloet, is zondag 7 juli geopend van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten