Hoorn zingt Hollands wordt megaspektakel.
Hoorn zingt Hollands wordt megaspektakel. ((Foto: aangeleverd))

Hoorn zingt Hollands: nieuw festival!

HOORN - Deze zomer kunnen alle liefhebbers van het Hollandse genre genieten van een nieuw festival. Op zondag 1 september, de dag na Outdoor Stereo Festival, treden maar liefst 60 artiesten op tijdens 'Hoorn Zingt Hollands'. Van Wolter Kroes, Django Wagner, John West en Lange Frans op de Mainstage, tot Snollebollekes, Het Feestteam en OJKB in de Flugel FeestTent. Met zes podia en plek voor 6.000 bezoekers wordt dit een evenement waar jong en oud naar toe kunnen leven.

Organisator Rob van der Molen licht toe: "Alle Nederlandse toppers komen naar Hoorn om de grootste hits te zingen. Optredens duren maximaal 30 minuten, waardoor iedere artiest voor een nieuwe dosis energie zorgt en het publiek hoogtepunt na hoogtepunt beleeft. Je kunt zelf ook het podium bestormen bij het Karaoke Café of dansen bij de Silent Disco area. Zelfs 80's/90's komt aan bod. Het hele festivalterrein met alle podia van Outdoor Stereo zetten wij nu ook voor de zondag in. Er valt dus ontzettend veel te beleven qua muziek en entertainment. Ons doel is om Hoorn Zingt Hollands gelijk op de kaart te zetten en de komende jaren tot net zo'n begrip als Outdoor Stereo te maken."

Kaartverkoop

De kaartverkoop loopt al op volle toeren, inmiddels zijn er maar liefst 4.500 van 6.000 tickets verkocht. Een ticket kost nu € 27,50 (ex fee), maar maak je gebruiken van de 'Vrienden Tickets', dan geldt 4 + 1 gratis. Kijk voor de volledige line-up en meer informatie op www.hoornzingthollands.nl. Toegang: Alle leeftijden, bezoekers onder 16 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene.

Meer berichten