UniCorno zorgt voor Herrie in de Herberg

BOVENKARSPEL / HOORN - Vocaal Theatergroep UniCorno treedt zondag 3 november op in Het Postkantoor in Bovenkarspel met 'Herrie in de herberg', een voorstelling rondom de muziek van 'Im weissen Rössl' van Benatzky. Ook zondag 10 november laat UniCorno van zich horen, maar dan in wijkcentrum de Huesmolen in Hoorn.

Sfeervolle en bekende melodieën zoals 'Mein Liebeslied muss sein Walser sein' of 'Im Salskammergut' geven de sfeer aan van het prachtige Oostenrijk. Voor het eerste deel van het programma doet UniCorno een greep in het licht-klassieke repertoire van opera, operette en musical. Denk aan 'Oh, What a beautiful Mornin' uit 'Oklahoma', Rossini's prachtige Mosé of uit Verdi's Nabucco het overbekende Slavenkoor. Wees ook voorbereid op een theatrale verrassing. Koor en eigen solisten staan klaar om het publiek een fijne muzikale middag te bezorgen. De algehele muzikale leiding ligt in handen van Frank Hoebe.

Het concert op zondag 3 november in Bovenkarspel begint om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hetpostkantoor.info. Het Postkantoor is te vinden aan Hoofdstraat 17. Zondag 10 november in Hoorn is de aanvang 14.30 uur. Het adres is Huesmolen 60. Tickets via info@unicorno.nl of 06-11212538.

Meer berichten