Word pleegouder of donateur en zorg ervoor dat kinderen op Oost-Java naar school kunnen.
Word pleegouder of donateur en zorg ervoor dat kinderen op Oost-Java naar school kunnen. ((Foto: aangeleverd))

Open Huis bij Stichting Kartini in Bovenkarspel

BOVENKARSPEL - Stichting Kartini is naarstig op zoek naar nieuwe pleegouders om nog meer kinderen steun bieden. Pleegouders die zich het lot aantrekken van kinderen in de regio Malang op Oost-Java, Indonesië. Voor vijftig eurocent per dag kunnen deze kinderen naar school en worden de ouders ontlast voor de schoolkosten. Zondag 27 oktober houdt Stichting Kartini haar jaarlijkse pleegouderdag, een informatie- en ontmoetingsmiddag in restaurant het Roode Hert, Hoofdstraat 235 in Bovenkarspel.

Van 13.30 tot 17.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om in een informele sfeer met muziek en de Kartini-toko kennis te maken met het werk van Kartini. Naast het formele gedeelte, waarin een aantal 'huishoudelijke' zaken aan de orde komen, is er voldoende gelegenheid om in contact te komen met de mensen van Kartini en de aanwezige pleegouders die via financiële adoptie al een kind op Oost-Java steunen.

Ook is het mogelijk het werk van de stichting te steunen door donateur te worden. Het minimumbedrag is 25 euro per jaar. Alle donaties zijn van harte welkom om het project in zijn algemeenheid voort te zetten. Meer informatie: www.kartini.info of 0228-528997.

Meer berichten