Sammie en Bo zoeken samen een gezellig baasje.
Sammie en Bo zoeken samen een gezellig baasje. ((Foto: aangeleverd))

Tehuis gezocht voor Sammie en Bo

REGIO - Inmiddels weet bijna iedere konijnenliefhebber wel dat dit groepsdieren zijn en voor hun welzijn echt een soortgenootje bij zich moet hebben. En dan natuurlijk niet opgesloten in een te klein hok. Een konijn heeft ruimte, speelgoed en aandacht nodig.

In the spotlights een koppel dat al bijna zeven jaar samen is én moet blijven. Ze zijn afgestaan, omdat de tijd en de animo voor de verzorging ontbrak. Voor dit prachtige stelletje, beide dames, wordt een nieuwe plek gezocht. Sammie is een grijze hangoor en is soms een beetje verlegen. Ze verschuilt zich soms achter de mooie black & tan Bo. Dat is een durfal en heel gericht op mensen. Ze zijn buiten gewend en zoeken daarbij een fijn warm nachthok met een ruime ren, waar ze goed kunnen bewegen om fit te blijven.

Wie meer wil weten of kennismaken, kan bellen naar 0224-551818 of kom tijdens de bezoektijden langs bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Kijk ook op www.dierenasiel-schagen.nl.

Joyce Haakman
Meer berichten