Tulpenkeuring CNB Stede Broec van start

Algemeen
De mooiste tulpen onder keuring.
De mooiste tulpen onder keuring. Foto: Pexels

Woensdag 15 januari begint het tulpenkeurseizoen weer in Bovenkarspel. Gedurende vijf weken kan er weer gekeurd worden in de afmijnzaal van het CNB. De winnaars van het eindklassement plaatsen zich voor het NK Tulpenkeuren.

Dit jaar is er wederom een ludieke actie met een superprijs. Een rondvlucht over West-Friesland voor twee personen. Deze prijs wordt de laatste keuringsavond verloot onder de deelnemers, jong en oud, die minimaal drie keer meegedaan hebben met de keuring. Deze rondvlucht wordt gesponsord door Kwantes Makelaardij Andijk. Dus wil je kans maken op deze prijs, kom dan de komende weken op woensdagavond naar het CNB te Bovenkarspel.

Keuringsdata

Er kan gekeurd worden tussen 17.00 uur en 21.00 uur. De prijsuitreiking vindt rond 21.30 uur plaats. Kennis is niet vereist, dus kom het gewoon een keer proberen, aldus de organisatie.

De keuringsdata Tulpenkeuring Stede Broec zijn de woensdagen 15, 22 en 29 januari en 5 en 12 februari. De soortenkennis wedstrijd vindt 29 januari en 5 februari plaats. Meer informatie via tulpenkeuringstedebroec.nl.