Hét Postkantoor verplaatst voorstellingen

BOVENKARSPEL - Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus, worden tot en met dinsdag 31 maart alle evenementen met meer dan 100 personen geannuleerd. Hét Postkantoor in Bovenkarspel vermeldt het volgende op de website:

Voorstellingen waar meer dan 100 bezoekers bij aanwezig zijn, mogen volgens de nieuwe richtlijnen niet doorgaan. Deze maatregel geldt tenminste tot 1 april, en dient uit voorzorg voor alle Nederlandse inwoners en ter bescherming van kwetsbare doelgroepen.
 
Alle theaters, producenten en artiesten zijn op dit moment in overleg met elkaar over vervangende data om de voorstellingen in te halen. Ook wij doen onze uiterste best om alle evenementen te verplaatsen naar een later moment. Wij vragen hiervoor uw geduld en begrip. Wanneer er vervangende data bekend zijn, zullen wij per voorstelling alle bezoekers hierover informeren. Nieuwe informatie zal tevens worden vermeld bij de voorstellingen in de agenda op deze website. Gekochte kaarten blijven in principe geldig. 

De komende periode doen wij onze uiterste best om iedereen tijdig en efficiënt te informeren.

Meer berichten