Zomer vol lokale artiesten in Drommedaris

Algemeen
Lokale artiesten in de Drommedaris deze zomer.
Lokale artiesten in de Drommedaris deze zomer. (Foto: Aangeleverd)

Met een aangepaste zomerprogrammering staan er in de Drom in de maanden juni, juli en augustus een paar bijzondere theateravonden op de planning. Algemeen en cultureel manager Annemarike van Putten kijkt ernaar uit om de deuren weer te openen: "We kunnen niet wachten om weer te doen waar we goed in zijn: onze bezoekers een unieke live-ervaring bieden en de artiesten weer een podium geven."

Na een paar stille maanden gaan de deuren van de Drom voorzichtig weer open. Annemarike: "We gaan met elkaar een paar hele mooie Drom-avonden tegemoet waarbij we allerlei aanpassingen hebben gemaakt om zowel de sfeer als de veiligheid te borgen. Maar ook wij zijn afhankelijk van de actuele situatie, we scherpen aan waar nodig en versoepelen waar mag. Vooralsnog is er voor elke voorstelling maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar dus onze bezoekers bevinden zich in klein maar goed gezelschap."

In klein gezelschap

Deze zomer is er gekozen voor het programmeren van voornamelijk lokale artiesten. "Er zijn zoveel goede muzikanten hier in de regio, variërend van gevestigde namen tot jong talent. Die geven wij graag de kans om weer voor publiek op te treden nu het weer mag. En aan de andere kant zijn zij ook waar mogelijk bereid om ons te helpen. Een fantastische wisselwerking die voor iedereen goed uitpakt", licht programmeur Mike Leegwater toe.

Het programma van deze zomer:

Zaterdag 6 juni Hommage rot he Wizard.

Jazzvrijdag 12 juni Les Hommes du Nord.

Vrijdag 19 juni Kim Nanninga & Sven Ross.

Zaterdag 27 juni Menno Bruin & Eva Lena van den Braber.

Donderdag 2 juli, vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli Toneelgroep Drommedaris | Sessies – Lessen in Liefde.

Zondag 5 juli Compañía Maria ‘La Serrana.

Zaterdag 11 juli Bart van Schoonhoven | Songs that linger.

Zaterdag 18 juli Joost Botman & Jos Kolenberg | Quarantaine Blues

Vrijdag 24 juli Rhuthm & Megan

Vrijdag 7 augustus Joost Dobbe | Akoestische klassiekers uit de jaren ’60 en ‘70.

Vrijdag 14 augustus Marianne Ligthart & Johan Keeman.